Hieperdepiep hoera, 't is feest tralala ! 

 

Jarig zijn = cadeautjes krijgen, visite, trakteren op school en ..... partijtje geven!

Maar wat zullen we dit jaar weer eens verzinnen? 

- Een creatief partijtje in een echt atelier! -

Cakejes eten, knutselen met verschillende materialen, lekkere snackjes tussendoor en natuurlijk iets moois maken om mee naar huis te nemen.

Ook feestjes in een bepaald thema zijn mogelijk, bijvoorbeeld piraten, pippi langkous, sprookjes, schilderen, dieren, draken, lego.

De focus ligt altijd op het creatieve; iets maken in een thema. Liefst met zoveel mogelijk verschillende materialen zodat er voor alle kinderen die naar het partijtje komen iets bij zit wat aanspreekt. 

Een partijtje duurt 3 uur. Hierin is er ruimte voor het uitpakken van de cadeautjes, cakejes eten (bij mooi weer in de binnentuin) en het doen van de activiteit die de jarige van te voren gekozen heeft.

Wil je liever thuis de cadeautjes en taart, of een korter partijtje/ activiteit? Of heb je een ander idee? Laat t weten, dan zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijk feestje wordt!

Dag en tijd in overleg (liever niet op zondag).

Kosten: €110,- voor 6 kinderen. Dit is inclusief cakejes of taart, drinken en snackjes. Exclusief materialen voor gekozen activiteit (variërend tussen €5,- en €7,50 per kind)

Wil je graag nog een of twee extra kinderen uitnodigen? Dan betaal je €5,- per kind extra, met een maximum van 8 kinderen.